Регистрирани играчи: 43 194
ДОБРЕДОЈДОВТЕ
НА МРЕЖНАТА ИГРА ВОЕН ДУЕЛ

Војната започна!


Што е Воен Дуел?

Army Duel
Стани легендарен генерал!

Воен Дуел е мрежна воена игра каде можете да го живеете животот на воен командир. Играј бесплатно против други играчи од целиот свет и предводи ја својата армија во славни победи!